Προς τον

Σεβασμιότατον Μητροπολίτην Πατρών κ.κ. Νικόδημον.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1ου Τ.Ε.Ε. ΠΑΤΡΑΣ

Η επιστολή μας αυτή , έχει σκοπό να αποτυπώσει εγγράφως την ανάγκη που νίωθουμε να σας ευχαριστήσουμε , γιατί ανταποκριθήκατε πρόθυμα στο κάλεσμά μας , να μας βοηθήσετε. Η βοήθειά σας , μας έκανε ικανούς να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο , στη φιλοξενία που απαιτούσε η επέτειος των 10 χρόνων απο την αδελφοποίησή μας με την Β΄ Τεχνική Σχολή Λεμεσού . Η 37μελής αντιπροσοπεία που μας επισκέφτηκε , έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις .

Μπορέσαμε να τους ξεναγήσουμε σε σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας μας , αρχαίας και νεότερης , όπως είναι η Αρχαία Ολυμπία , τα μαρτυρικά Καλάβρυτα και οι ιστορικές μονές της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου .

Καταφέραμε να διοργανώσουμε στο σχολείο μας πανηγυρική εκδήλωση με υψηλό πολιτιστικό περιεχόμενο , που απέσπασε ευμενή σχόλια απο παράγοντες της τοπικής κοινωνίας , της εκπ/σης , του πολιτισμού και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης , που δεν έμειναν αδίαφορα .

Οι φιλοξενούμενοι , μας ευχαρίστησαν θερμά και μας συγχάρηκαν γι' αυτά που τους προσφέραμε κατά την παραμονή τους στην πόλη μας .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι τιμή μας και το δηλώσαμε δημόσια στην εκδήλωσή μας , ότι μεγάλο μέρος αυτών των ευχαριστηριών και των συγχαρητηρίων , σας ανήκει .

Με ειλικρινείς ευχαριστίες

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 
 
ς

Περιεχόμενα
Επιστροφή